Barion Pixel

Ötletből vállalkozás

INGYENES WORKSHOP SOROZAT

Legyen neked is startupod!

Ötletből vállalkozás címmel 2019. tavaszán olyan workshopsorozatot indítunk, amely célja, hogy megmutassuk Neked, hogyan lehet egy kósza ötletből kiindulva megvizsgálni, hogy az ötletből felépíthető-e egy piacképes termék.

Ezek a rendezvények nem a megszokott meetupok, előadássorozatok lesznek!

Használható tudásanyagot és módszertant adunk át, de ami a legfontosabb:

  • személyre szabottan,
  • könnyed stílusban,
  • kis (maximum 16 fős) csoportokban,
  • gyakorlati feladatokkal dolgozhatsz a saját ötleteden.

Gyere el! Próbáld ki magad egy új szerepben és indítsd be saját startupodat!

Miért érdemes eljönni?

MÉG NINCS ÖTLETED, DE ÉRDEKLŐDSZ A STARTUP TÉMÁJÚ RENDEZVÉNYEK IRÁNT? VAGY VAN ÖTLETED, DE MÉG NEM GONDOLTAD ÁT, LEHET-E BELŐLE STARTUP VÁLLALKOZÁS?

Az Ötletből vállalkozás workshopjaink pont Neked szólnak! Megmutatjuk Neked, hogy hogyan lehet addig alakítani egy ötletet, hogy akár egy sikeres vállalkozássá váljon.

Workshopjaink úgy építettük fel, hogy kiderüljön: az általad kigondolt ötlet, megoldás (termék/szolgáltatás) megvalósításával milyen sikereket érhetsz el. Éppen ezért célszerű mind a négy alkalmon részt venned, és végig ugyanazon az ötleten dolgoznod.

Ha már kész ötlettel érkezel, javasoljuk, hogy ezzel dolgozz, így amellett, hogy sok időt megtakarítasz, a workshopjainkon validálhatod is az elképzelésedet, továbbá személyre szabott segítséget is kaphatsz Startup Koordinátorunktól az ötleted továbbfejlesztéséhez. Mivel kiscsoportos (maximum 16 fős) workshopokat szervezünk, nem kell azért sem aggódnod, hogy nem jut idő a kérdéseid átbeszélésére.

De mit tegyél akkor, ha még nincs ötleted?

Az sem probléma! Megmutatjuk Neked, hogyan lehet ötletet generálni, kreatív erőidet felhasználva rálelni azokra a problémákra, melyekkel érdemes foglalkozni. Így már neked is lesz egy olyan ötleted, mellyel dolgozhatsz a workshopjainkon.

A hatékony munka érdekében a workshophoz készítettünk egy munkafüzetet, továbbá számos e-learning anyaggal is készültünk, így nem csak a műhelymunka alatt, de otthon is tudsz dolgozni startupod megvalósításán.

Mennyibe kerül ez neked?

Csak és kizárólag az idődbe, amennyit ráfordítasz! Workshopjaink ingyenesek, csak rajtad múlik, hogy mennyit hozol ki az ötletedből! A kemény munka mindig kifizetődő.

Hol és mikor?

Helyszín: KOLLABOR Természettudományos Élményközpont, Békéscsaba, Kiss Ernő u. 3. (a Békés Megyei Könyvtár épülete)

És még egy szempont, ami fontos lehet. Tudod, hogy mi az igazán izgalmas az INPUT és a KOLLABOR együttműködésében? Az, hogy mindez egy makerspace-ben valósul meg, ahol a képzés után akár a prototípust is megépítheted. Ilyen kombó jelenleg csak Békéscsabán van.

Időpontok:
  • 2019. február 14. – 17:00 – 21:00
  • 2019. március 7. – 17:00 – 21:00
  • 2019. március 28. – 17:00 – 21:00
  • 2019. április 18. – 17:00 – 21:00