Barion Pixel

Startup Békéscsaba a KOLLABOR-ban

A startup nemcsak induló vállalkozás… mára sokkal inkább egy innovációs módszertan. Gyere el, merüljünk el a pozitív, előre mutató, megoldást kereső gondolkodásban. Ismerjünk meg innovatív termékeket, beszélgessünk egy jót!
 

2020. szeptember 10-én folytatjuk a Startup Békéscsaba előadásokat.

Az Innoria Kft. alapítói Dr. Dávid Roland és Lovass László bemutatják a Team Flow nevű kognitív tudományokra alapuló szoftver-hardver rendszert, amellyel EEG fejpántok segítségével megmérhető egy csoport együttműködésének szintje és a csoport tagjai fejleszthetők a magasabb szintű kooperációs képesség irányába. A Team Flow rendszer célja, hogy a legmagasabb szintű kooperációra kondícionálva a legmagasabb minőségű közös produktum létrehozására váljanak képessé a felhasználók.
Ilyen mobil EEG eszköz a KOLLABOR-ban is található, aki akarja, kipróbálhatja…
 
Az innovációt egyre többször emlegetjük, de egyre kevésbé tudjuk pontosan meghatározni mit értünk alatta… Amikor a kreativ erőfeszítésék megfogható, gyakorlati eredményt hoznak csak akkor beszélhetünk innovációról – talán ez az egyik ritka közös pont, amiben a legtöbben egyetért(het)ünk. A sikeres innovációhoz együttműködésre és a tudás megosztására, van szükség! Ezért célszerű mindent szabadon elérhetővé és felhasználhatóvá azaz „nyílt forráskódúvá” tenni – ez az ENVIENTA kezdeményezés fontos tapasztalata és működési elve, amiről Veress József a magyar egyesület elnöke, a Corvinus Egyetem oktatója beszél a rendezvényen.
 
Mindemellett pedig megismerhetitek a KOLLABOR terveit és az INPUT Programot.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A vírushelyzetre tekintettel korlátozott létszámban tudunk látogatókat fogadni.
 
Jelentkezni itt lehet: