Képzéseink a KOLLABOR-ban

“A képzés elindított egy új úton, új szemlélettel.”

“Köszönöm a biztatást, hogy csináljuk meg a tábort, amit itt terveztük!”

“Felemelő élmény volt megtapasztalni, hogy milyen jó érzés az, amikor egymástól tanulunk a legtöbbet!”

“Játszani jó, játszani kell, és lehet, hogy nincs is veszélytelen játék!? Egy játék során olyan érzelmek, sérelmek kerülhetnek a felszínre, amire nem is gondolunk. A játék az egyik legjobb eszköz önmagunk és mások megismerésére.”

“Jó volt feleleveníteni, hogy a játékokon keresztül mennyit tudunk már és még mennyit tanulhatunk a világról!”

“Olyan jó lenne, ha az iskolába bekerülne az élménypedagógia kultúrája, ehhez azt hiszem nekünk is változni kell.”

“A XXI. századi digitális tárgyalkotás lehetőségei – A digitális közösségi alkotópedagógia eszközei és módszerei” élménypedagógiai képzés (PAT, 60 órás képzés)

“A XXI. századi digitális tárgyalkotás lehetőségei – A digitális közösségi alkotópedagógia eszközei és módszerei” élménypedagógiai képzés (PAT, 60 órás képzés)

A gyakorlatközpontú továbbképzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az alkotóműhely fogalmát, pedagógiai eszköztárát, egy foglalkozás felépítését, megismerjék és a kipróbálás által közvetlen tapasztalatot szerezzenek a digitális tárgyalkotási technológiákról. A képzés felkészíti a pedagógusokat arra, hogy képessé váljanak szakkörök és tanórai foglalkozások megtervezésére a korszerű digitális technológiák, 3D tervezés, lézervágás és az alapvető mikroelektronika alkalmazásával. Továbbképzés végére teljesítendő tartalmi követelmények: A résztvevők ismerjék bővebben…

Élménypedagógiai képzés a KOLLABOR-ban

“Kalandra fel!” élménypedagógiai képzés májusban!

(PAT, 30 órás képzés)

Az érzékenyítő, gyakorlatközpontú, módszertanfejlesztő továbbképzés célja, hogy a résztvevők ismereteinek és módszertani kultúrájának gazdagításával hozzájáruljon ahhoz, hogy képessé váljanak olyan informális tanulási alkalmak (témanapok, témahetek, táborok) megtervezésére, megszervezésére, lebonyolítására, amelyek fókuszában az élményeken keresztül a tapasztalati tanulás áll.  bővebben…

Tovább az eszköztárra