Barion Pixel

GPS a konyhában

Mi ez az egész?

Röviden: főzősuli Békéscsabán.
Hosszabban: egy olyan konyha, ahol segítséget kapsz, hogy a magadét felfedezd, sőt, hogy magabiztosan mozogj és persze főzz benne. Egy olyan konyha, ahol számít, mi kerül a tányérra. Egy olyan konyha, ahol az ételeknek neve van, de ezzel sem szabunk határt a kreativitásodnak: legközelebb nyugodtan hívd máshogy.

Kik vagyunk:

  • Szabó János olimpiai és világbajnok séf, aki nemcsak főzésben bajnok, hanem a tanításban, tudásátadásban is topon van.
  • Koszecz Anna dietetikus, aki frissen szerzett táplálkozástudományát hozza az estékbe, hogy tudatos légy már a tervezés, bevásárlás pillanatától kezdve és ne elégedj meg bármivel ami gyorsan belapátolható.
  • Boros Zsófi coach, szakács-tanonc, aki  szerint a főzés jó alkalom az alkotásra, az evés pedig a kapcsolódásra önmagunkhoz és másokhoz.

 

Gyorsan, könnyen, akár egy személyre is elkészíthető ételsorunk aznapra:

  1. Hentes tokány a tökéletes párolt rizzsel
  2. Dubarry pulyka egy kis csavarral és kemencés burgonyával
  3. Meglepetés (húsétel)

Mit kell hoznod? Ha van kedvenc késed, akkor azt, amúgy mindent mi adunk:

  • alapanyagokat, melyekből az ételek készülnek, amit el is fogunk fogyasztani,
  • minden eszköz rendelkezésedre áll majd a konyhában,
  • megkapod az ételek receptjeit,
  • és egy adag szakmai tudást, amit János és Anna megosztanak veled.

Mit kapsz még?

  • jó társaságot
  • valóban kiscsoportos tanulási lehetőséget (max. 4 fő)
  • garantáltan remek vacsorát
  • a reprodukálás lehetőségét, hisz a tudás innen a tiéd: bárkit elkápráztathatsz a főztöddel.
Gyere, tájékozódj velünk a konyhában!
János, Anna és Zsófi
advanced-floating-content-close-btn