Mi ez az egész?
Röviden: főzősuli Békéscsabán.
Hosszabban: egy olyan konyha, ahol segítséget kapsz, hogy a magadét felfedezd, sőt, hogy magabiztosan mozogj és persze főzz benne. Egy olyan konyha, ahol számít, mi kerül a tányérra. Egy olyan konyha, ahol az ételeknek neve van, de ezzel sem szabunk határt a kreativitásodnak: legközelebb nyugodtan hívd máshogy.
Kik vagyunk:
- Szabó János olimpiai és világbajnok séf, aki nemcsak főzésben bajnok, hanem a tanításban, tudásátadásban is topon van.
- Koszecz Anna dietetikus, aki frissen szerzett táplálkozástudományát hozza az estékbe, hogy tudatos légy már a tervezés, bevásárlás pillanatától kezdve és ne elégedj meg bármivel ami gyorsan belapátolható.
- Boros Zsófi coach, szakács-tanonc, aki szerint a főzés jó alkalom az alkotásra, az evés pedig a kapcsolódásra önmagunkhoz és másokhoz.
Gyorsan, könnyen, akár egy személyre is elkészíthető ételsorunk aznapra:
- Hentes tokány a tökéletes párolt rizzsel
- Dubarry pulyka egy kis csavarral és kemencés burgonyával
- Meglepetés (húsétel)
Mit kell hoznod? Ha van kedvenc késed, akkor azt, amúgy mindent mi adunk:
- alapanyagokat, melyekből az ételek készülnek, amit el is fogunk fogyasztani,
- minden eszköz rendelkezésedre áll majd a konyhában,
- megkapod az ételek receptjeit,
- és egy adag szakmai tudást, amit János és Anna megosztanak veled.
Mit kapsz még?
- jó társaságot
- valóban kiscsoportos tanulási lehetőséget (max. 4 fő)
- garantáltan remek vacsorát
- a reprodukálás lehetőségét, hisz a tudás innen a tiéd: bárkit elkápráztathatsz a főztöddel.
Regisztrálj itt: https://goo.gl/forms/ vyaKVeEIPJQ54vX43
Gyere, tájékozódj velünk a konyhában!
János, Anna és Zsófi