Barion Pixel

Cséffai Györgyi

Ki vagyok?

Cséffai Györgyi vagyok, szobrász. A Magyar Képzőművészeti Egyetem szobrász szakán diplomáztam 2016-ban. Ezt megelőzően keramikus végzettséget szereztem a Békéscsabai Evangélikus Gimnáziumban. Az egyetemi éveket is folyamatos munkával töltöttem, több színházi, filmes és reklámfilmes munkában részt vettem. E mellett foglalkozom belsőépítészettel, installáció építéssel, és divattervezéssel. 2015-ben saját design márkát hoztam létre, amely azóta is működik.

Mit csinálok?

Az én területem a piszkos technológiás tér, fás műhely.

Lézervágással, betonöntéssel, famegmunkálással kapcsolatos foglalkozásokat tartok, de helyet kap a 3D tervezés, fotózás, enteriör design és a könyvkötés is. A tananyagom a MAKER mozgalom és a DIY szellemiségéről szól. Az alkotás öröméről, és a tapasztalás és élmények útján való tanulásról.

Mi inspirál?

Szeretném ha a jövő generációja tudatos felhasználó lenne, bátran indítanának saját vállalkozást, ismernék és használnák az őket körülvevő anyagokat, tárgyakat. Fejlődne az önbizalmuk és önismeretük azáltal, hogy nagyfokú anyagismeretet szereznek, bővül a tárgykultúrájuk, és bátran, szabadon alkothatnak. Hiszem, hogy a kezdeti hibákból tudunk hatékonyan tanulni és építkezni, ezért nálam senkinek nem kell félnie attól ha elront valamit. Fontosnak tartom a közösség erejét és az egymás megsegítésében rejlő lehetőségeket ezért nagy hangsúlyt fektetek a csapatmunkára.

advanced-floating-content-close-btn