Barion Pixel

Elindult a MikroKert BLOG-ja!

Rengeteg téma vár felfedezésre a MikroKert elstartolt írásaiban, ahol a hidropóniás rendszerekről tudhatsz meg hétről-hétre egyre több hasznos információt, kezdve onnan, hogy mi is az hogy hidropónia, miben másabb, mint a hagyományos talaji növénytermesztés, hogyan működik, és miért nem kell félni tőle és a tápoldatozástól. Vagyis a cikkek által szeretné a BLOG eloszlatni a kétségeket és minél több hasznos termesztési adattal, infóval szolgálni azok számára, akik érdeklődnek egy modern, beltéri kertészkedés iránt. Olvashatunk majd egy-egy növény fajtáról, annak növekedéséről, igényeiről, de esetenként a felmerülő problémákról, betegségekről, és azok megoldásairól is!

Ezen túl megtalálhatóak lesznek dietetikusok által megfogalmazott, étkezéssel kapcsolatos bejegyzések is, valamint receptek, amelyek minden alkalommal kapcsolódni fognak a beltéri növénytermesztéshez. Így, ha recept ötlet híján vagyunk, akkor bátran elővehetjük a MikroKertes zöldségekben és rostban gazdag ételötleteket. A legtöbb bejegyzéshez tartozni fog videós anyag is, amit majd mindig a cikken belül lehet megtalálni, így például egy-egy recepthez vizuális segítség is társulni fog.

Ha pedig véleményünk vagy kérdésünk merül fel bizonyos témával kapcsolatban, esetleg új témajavaslatunk van, azt se kell magunkba tartani, hiszen akár a MikroKert Facebook oldalán, akár a videók alatt feltehetjük ezeket.

További tartalmakkal és közösségi élménnyel vár a MikroKert Közösség, ami egy hidrokultúrás növénytermesztéssel foglalkozó Facebook csoport és már közel 1.000 tagja van! Itt fel lehet tenni kérdéseket, saját képeket az otthoni kertészetről, növényekről, bedobni egy témát, amiről beszélgetni lehet. A csoportban számos szakértő is megtalálható, így biztosan mindenki választ kaphat a feltett kérdésére.

Ha érdekel, akkor nyomás és nézd meg a MikroKert számos érdekes tartalmát!

TikTok
Instagram
Facebook
MikroKert Közösség