Barion Pixel

Gondold újra – Éljünk egy tiszta és fenntartható világban!

Te is imádod járni a természetet, hallgatni a madárcsicsergést, élvezni a napfényt és magadba szippantani a mohák, virágok, fák illatát? Mi a KOLLABOR-ban nagy rajongói vagyunk a természetnek és célunk, hogy minden generáció tudatában legyen annak, mekkora szerepünk van abban, hogy tiszta és fenntartható világban éljünk. Szeretnénk, hogy minél szélesebb körben elterjedjen a 3R szemlélet: Reduce – Reuse – Recycle, azaz hogy minél gyakrabban feltegyük magunknak a következő 3 kérdést:

  • Hogyan csökkenthetem az általam termelt szemetet? (Reduce)
  • Hogyan használhatom fel újra a rendelkezésemre álló tárgyakat, csomagolást, hulladékot? (Reuse)
  • Hogyan alakíthatom nyersanyaggá a rendelkezésemre álló dolgokat úgy, hogy aztán valami újat alkossak belőle? (Recycle)

Ennek szellemiségében jött létre Dávid Márk vezetésével a Gondold újra! műhely, ahol kicsik és nagyok foglalkozásokon és szakkörökön keresztül tanulnak környezettudatosságról, kreatív gondolkodásról és innovatív szemléletről, miközben remekül szórakoznak és fantasztikus dolgokat alkotnak. Miközben új dolgokat találunk ki, felfedezzük a lehetőségeinket, közben hozzájárulunk ahhoz is, hogy mindannyian tiszta és fenntartható világban éljünk.

advanced-floating-content-close-btn