Barion Pixel

IdeaFest 2022

Idén is lesz IdeaFest középiskolás ötletverseny, amire várjuk a jelentkezéseket.
A KOLLABOR-ból Békéscsaba, Gyula és környéke középiskoláit fogjuk körbejárni, de bármelyik Békés megyei középiskolába szívesen elmegyünk. Tájékoztatunkk, biztatjuk a fiatalokat, hogy érdemes belevágni, mert a felkészülés során olyan dolgokat tanulhatnak meg, amelyekre 100%-ban szükségük lesz az életük során.
Problémákat keresünk, a problémához megoldásokat. És ennek következménye lesz az ötlet. A megadott témakörökön belül nagyon fontos lesz az is, hogy a megoldás sok ezer ember életére legyen pozitív hatású, de el lehessen indulni a legkisebb első lépéssel is. Ehhez Békéscsabán a KOLLABOR-ban minden eszközünk, tudásunk megvan.
Ha érdekel, gyűjts csapatot (3 fő) és keressetek itt, vagy a KOLLABOR-ban. Segíteni fogunk.
A tavalyi versenyen a békéscsabai csapat az országos döntőben harmadik helyet szerzett. Nagyon büszkék vagyunk rájuk. A németországi tanulmányút életreszóló élmény volt.
Ez az év azonban más lesz. Nyakunkon a különféle válságok. Sokkal élesebb problémákra kell választ találni, éles helyzetben. Középiskolásként viszont mindenki tele van ambícióval, világmegváltó ötletekkel… És ehhez most eszközt adunk. Jössz velünk? Ha igen, írj a hello (kukac) kollabor.hu címre egy rövid levet, hogy itt vagyok, ez és ez az ötletem stb… 
 
A részleteket pedig itt találjátok: https://ideafest.hu/?fbclid=IwAR0iEyvVzCK9YgdxBaPmo3YqcqMEa_f1Y_I26PWnNO7wbTctRQdpy60PMKw 
 
Az első IdeaFest középiskolás ötletverseny országos döntőjében Farkas Gabi mutatja be az OnlyPolimer projektet.