Barion Pixel

KOLLABOR kihívás – 2021

A KOLLABOR Természettudományos Élményközpont 2021-ben is megrendezi a kihívást 3-8. osztályosok részére, amely nyereményeként tábori részvételt lehet nyerni. Ajánljuk a kihívást mindazoknak, akik mindig kíváncsiak és szeretnek mindig új dolgokat felfedezni. 

Beküldési határidő: 2021.  július 15. csütörtök 18 óra. 

Ha 100%-ban helyesen töltöd ki a feladatlapot, akkor a második nyári tábort ajándékba adjuk, így egy tábor áráért két táborunkban vehetsz részt!  

Minél hamarabb kitöltöd hibátlanul a feladatlapot, annál nagyobb az esélyed, hogy akkor és abba a táborba mehetsz, ahova a legjobban szeretnél. 

A kihívás menete

A feladat végrehajtása egy fordulós. Ha 100%-ban jó válaszokat adtál a feladatlapra, akkor biztos, hogy nyersz, de csak azt a tábort tudod választani, amelyikben van még hely. Ezért töltsd ki minél hamarabb a feladatlapot, hogy legyen lehetőséged válogatni táboraink közül. Ha nem sikerült elsőre 100%-ban kitölteni a feladatlapot, akkor újra próbálkozhatsz. Csak a legjobb eredményt fogjuk figyelembe venni!  

Legfontosabb cél, hogy keress, kutass, legyél felfedező

Szeretél résztvenni a kihívásban? Akkor először jelentkezz az alábbi űrlapon! A jelentkezési lap kitöltése után kattints ennek a lapnak az alján az életkorodnak megfelelő gombra!

Az eredményt rögtön láthatod a kitöltés után. Ha nem vagy elégedett, próbáld meg jra!   

Verseny 3-4. osztályosok részére

Verseny 5-6. osztályosok részére

Verseny 7-8. osztályosok részére