Nyári táborok 2022

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

DIY - alapanyagból termék

Fa – bőr – papír – Csináljunk együtt ezekből az alapanyagokból olyan hasznos termékeket, amelyeket a saját ízlésedre szabhatsz, és minden nap tudsz majd használni. Nálunk elengedheted a kreativitásod, és közben megtanulod a szerkesztő program alapjait és a lézervágó és különböző eszközök használatát.

Foglalkozásvezetők: Egeresi Enikő és Szentesi Nóra

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Nyomtatott város

3D nyomtatás alapjaival kezdve megismerkedünk a 3D nyomtató működésével, 3D tervezéssel, nyomtatással. Ezen felül pedig a feladatunk nem más lesz, mint egy 3D-s makettváros létrehozása közösen. Szerinted mi kell egy város működéséhez?

Foglalkozásvezető: Koszecz Atilla

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Konyha - Tányéron az egészség

Érdekel a főzés és az egészséges táplálkozás? Szívesen megtanulnád, hogyan főzz finom és egészséges ételeket? A foglalkozások során konyhai alaptechnikákat tanulunk, megismerkedünk az alapanyagok tulajdonságaival, a szervezetünk működésének alapjaival és hogy milyen tápanyagokra van szükségünk. Mindezt kreatívan és érdekesen. Egyszóval megtanuljuk mit miért és hogyan.

Foglalkozásvezető: Flender Fanni

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Konyha - Nem csak kifli

Mit fogtok csinálni a táborban? Varázsolni fogunk. Bonyolultnak tűnő, de ugyanakkor zseniálisan egyszerű, és nagyon finom péksütiket fogunk elkészíteni. A varázslat titkos tudományát megőrizzük, arra szimpla halandó nem jöhet rá soha. Készítünk hétköznapi eledelt, mint például a pacsni és a vajas kifli, de megmutatom nektek azt is, hogyan készül a kakaós csiga, az ünnepi kalács és a briós. Mindenre van egy bevált receptem! És minden frissensült péksütinek amilyen mennyei az illata, olyan finom az íze!

Foglalkozásvezető: Mikó Melinda

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Programozás – videójáték készítés

Videójátékot készíteni könnyebb, mint gondolnád! A tábor elején közösen eldöntjük, hogy milyen típusú játékot fogunk készíteni, majd megtervezzük a játék működését nagy vonalakban. A legfontosabb részeket közösen programozzuk le, de a táborvezető az egyedi ötletek megvalósításában is segít. A grafikai elemek megrajzolását és a pályák felépítését mindenki önállóan, saját elképzelése szerint végezheti. Az elkészült játékokat a tábor végén természetesen “haza lehet vinni”, a futtatásukhoz csak egy webböngésző kell.

Foglalkozásvezető: Fodor Bence

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Minecraft

Táborunkban nem csak simán játszunk, hanem a redstone mélyébe is beleássuk magunkat! A hét során megismerjük a virtuális összetett áramköröket, mechanikus szerkezeteket építünk. Táborozóink igazi fejlesztőnek és szobrásznak érezhetik magukat, miközben térlátásuk, mérnöki gondolkodásuk és kreativitásuk is fejlődik, mindezt kiváló hangulatban.

Foglalkozásvezetők: Koszecz Atilla és Kutyej Dániel

Jelentkezés

Amennyiben jelenkezik valamelyik táborunkba, jelentkezési lapot kell kitölteni. Fontos, hogy kiskorú gyermek esetén a szülő töltse ki a jelentkezési lapot. 

Nyári táborainkra bárki jelentkezhet, aki kijárta az 4. osztályt. Táborainkat idén is fél napos turnusokban szervezzük, minden tábor hétfőtől péntekig tart. El lehet jönni csak fél napra is egy táborba, vagy akár egész napra, két különböző táborba.

Egy 5 x fél napos tábor részvételi díja 20 000 Ft.

Kislétszámú csoportokat szervezünk, egy műhely 6-8 fős. 6 fő alatti jelentkezés esetén nem indítunk csoportot. Ilyen esetben a szülőkkel egyeztetünk arról, hogy átkerülhet-e a jelentkezés egy másik táborra.

A tábori helyeket érkezési sorrendben töltjük fel, ezért az ajánlatunkat csak a maximális létszám határáig tudjuk biztosítani. Ezért ne késlekedj, jelentkezz minél hamarabb az itt látható űrlap segítségével!

A táborra való jelentkezés folyamatos, értesítést küldünk minden jelentkezőnek a tábor indulásáról. 

———————————————————————————————-

Fizetési módok

– támogatásként (utalás; támogatói igazolást állítunk ki)

Alapítvány és támogatás

Az Életfa Kulturális Alapítvány természetes és jogi személyek támogatásaiból fedezi a nyári gyermektáborok, foglalkozások kiadásait. Az alapítvány közhasznú.

Az adományokat (az 1%-os felajánlásokon túl) javarészt táborozásra vagy foglalkozások tartására kérjük. Minden táborozó, résztvevő mögött áll adományozó, aki a támogatott(ak) nevesítése nélkül dönt arról, hogy hány diák részvételét szponzorálja. Testvérek, több turnust választók és beszervezők, valamint a bejáró táborozók kevesebb támogatással is érkezhetnek. A táborozás kizárólag a támogatás folyósítása után kezdhető meg.

A költség- és a támogatási összeg megállapításánál a tárgyévre vonatkozó 1 táborozás/1 turnus alapösszeg mérvadó. Sem a különleges napokhoz vagy időszakos akciókhoz, sem a last minute kezdeményezésekhez, sem a csoportos jelentkezésekhez, sem más, egyedi megállapodásokhoz köthető engedmények nem érvényesíthetők utólag, már megküldött, befogadott és kezelt jelentkezéseknél.

Minden utalásról ki KELL állítanunk támogatói igazolást. A támogatásokat a táborozók személyétől FÜGGETLENÜL fogadjuk. A támogató az utalásnál a KÖZLEMÉNY rovatban csak ennyit írjon: TÁMOGATÁS. Aki egyéb adatokat is megad, annak visszautaljuk a támogatói összeget. HIBÁS TÁMOGATÓI UTALÁS nyomán nem állíthatunk ki igazolást. A támogatási összegeket a jelentkezési lapon (vagy utólag) közölt információk alapján azonosítjuk. Minden támogatói igazolás letölthető az e-mailen érkező kóddal.

Változtatás joga

A támogatási összegek változtatásának és az aktuális turnusok megszervezéséhez és lebonyolításához elengedhetetlenül szükséges akciók időszakos kiírásának, illetve megújításának jogát egész évben fenntartjuk.

BANKI UTALÁS, TÁMOGATÁS
Minden táborozó mögött áll adományozó. A támogató az a természetes vagy jogi személy, aki a támogatást folyósítja. Kérjük, hogy a banki utalás KÖZLEMÉNY rubrikájába ne kerüljenek specifikus adatok (név, turnus stb.), csupán ennyi: TÁMOGATÁS.
A jelentkezési lap adatait használva beazonosítható a támogatás. A támogatói igazolás a jelentkezési lapról letölthető, miután elvégeztük a szükséges adminisztrációt.

A szolgáltatás igénybevételénél a befizetés nyomán e-számlát állítunk ki, amelyet az adminisztráció elvégzése után megküldünk e-mailen.

VÁLLALATI VAGY CSOPORTOS SZERVEZÉS

Akinek a táborozását a szülő munkaadója vagy egy csoport szervezője fizeti, az támogatói adatokat NE adjon meg. A dokumentációt közvetlenül a vállalatvezetéssel, illetve a kapcsolattartóval intézzük.
UTALÁSHOZ, FIZETÉSHEZ, TÁMOGATÁSHOZ

Életfa Kulturális Alapítvány

Takarékbank 532001108-10000032
Közlemény: TÁMOGATÁS