Barion Pixel

Nyári táborok 2022

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

DIY - alapanyagból termék

Fa – bőr – papír – Csináljunk együtt ezekből az alapanyagokból olyan hasznos termékeket, amelyeket a saját ízlésedre szabhatsz, és minden nap tudsz majd használni. Nálunk elengedheted a kreativitásod, és közben megtanulod a szerkesztő program alapjait és a lézervágó és különböző eszközök használatát.

Foglalkozásvezetők: Egeresi Enikő és Szentesi Nóra

Időpontok:
06.27. – 07.01. – Délelőtt
07.04. – 07.08. – Délután 
07.18. – 07.22. – Délelőtt
07.25. – 07.29. – Délután  

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Nyomtatott város

3D nyomtatás alapjaival kezdve megismerkedünk a 3D nyomtató működésével, 3D tervezéssel, nyomtatással. Ezen felül pedig a feladatunk nem más lesz, mint egy 3D-s makettváros létrehozása közösen. Szerinted mi kell egy város működéséhez?

Foglalkozásvezető: Koszecz Atilla

Időpontok:
07.11. – 07.15. – Délelőtt
07.25. – 07.29. – Délelőtt

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Konyha - Tányéron az egészség

Érdekel a főzés és az egészséges táplálkozás? Szívesen megtanulnád, hogyan főzz finom és egészséges ételeket? A foglalkozások során konyhai alaptechnikákat tanulunk, megismerkedünk az alapanyagok tulajdonságaival, a szervezetünk működésének alapjaival és hogy milyen tápanyagokra van szükségünk. Mindezt kreatívan és érdekesen. Egyszóval megtanuljuk mit miért és hogyan.

Foglalkozásvezető: Flender Fanni

Időpontok:
07.04. – 07.08. – Délelőtt 
07.11. – 07.15. – Délelőtt
07.25. – 07.29. – Délelőtt

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Konyha - Nem csak kifli

Mit fogtok csinálni a táborban? Varázsolni fogunk. Bonyolultnak tűnő, de ugyanakkor zseniálisan egyszerű, és nagyon finom péksütiket fogunk elkészíteni. A varázslat titkos tudományát megőrizzük, arra szimpla halandó nem jöhet rá soha. Készítünk hétköznapi eledelt, mint például a pacsni és a vajas kifli, de megmutatom nektek azt is, hogyan készül a kakaós csiga, az ünnepi kalács és a briós. Mindenre van egy bevált receptem! És minden frissensült péksütinek amilyen mennyei az illata, olyan finom az íze!

Foglalkozásvezető: Mikó Melinda

Időpontok:

Egyenlőre nincs meg a minimum létszám.

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Programozás – videójáték készítés

Videójátékot készíteni könnyebb, mint gondolnád! A tábor elején közösen eldöntjük, hogy milyen típusú játékot fogunk készíteni, majd megtervezzük a játék működését nagy vonalakban. A legfontosabb részeket közösen programozzuk le, de a táborvezető az egyedi ötletek megvalósításában is segít. A grafikai elemek megrajzolását és a pályák felépítését mindenki önállóan, saját elképzelése szerint végezheti. Az elkészült játékokat a tábor végén természetesen “haza lehet vinni”, a futtatásukhoz csak egy webböngésző kell.

Foglalkozásvezető: Fodor Bence

Időpontok:

06.27. – 07.01. – Délután
07.18. – 07.22. – Délután

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Minecraft

Táborunkban nem csak simán játszunk, hanem a redstone mélyébe is beleássuk magunkat! A hét során megismerjük a virtuális összetett áramköröket, mechanikus szerkezeteket építünk. Táborozóink igazi fejlesztőnek és szobrásznak érezhetik magukat, miközben térlátásuk, mérnöki gondolkodásuk és kreativitásuk is fejlődik, mindezt kiváló hangulatban.

Foglalkozásvezetők: Koszecz Atilla és Kutyej Dániel

Időpontok:
06.27. – 07.01. – Délelőtt
07.04. – 07.08. – Délelőtt
07.11. – 07.15. – Délután
07.25. – 07.29. – Délelőtt és Délután

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Zero waste

Nem szeretnénk belefulladni a saját szemetünkbe 50 év múlva, 

ezért csináljunk közösen olyan termékeket, amelyek helyettesítik az egyszerhasználatosakat
és évekig tudunk azután használni. Minden nap! Ezek az tárgyak, azon kívül, hogy
hosszasan velünk lesznek, személyre is szabjuk a táborok alatt. Hiszen milyen menő a
saját tervezésű füzeteddel suliba menni, vagy egyedi mintás vászontatyit gyártani.
Foglalkozásvezető: Egeresi Enikő, Szentesi Nóra
 

Időpontok:

Egyenlőre nincs meg a minimum létszám.

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Felfedező tábor kicsiknek!

1.-től 3. osztályosok részére. Barkácsolunk, hatalmas festményt készítünk, pólót, 3d figurát festünk, videójátékot

alkotunk kicsibe, kincset keresünk és kirándulunk a ligetbe, és persze jól szórakozunk! 

Foglalkozásvezető: Szentesi Nóra, Egeresi Enikő

07.11. – 07.15. – Délelőtt
07.25. – 07.29. – Délelőtt

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Discovery - Angol tábor

Gyertek filmezni, játszani, felfedezni! Egy olyan igazi nyári szüneti program angolul, ami sorozatokra és az azokhoz kapcsolódó társasjátékokra épül, és természetesen nem maradhat ki a felfedezés, régészet, szabadulószoba sem. Csak néhány kulcsszó még: Jumanji, Sherlock, a fáraók és Munkácsy kincse, Monopoly…, de minden titkot azért nem árulok el előre…

Foglalkozásvezető: Malatyinszki Edit
 

Időpontok:

07.18. – 07.22. – Délelőtt
07.25. – 07.29. – Délelőtt 

Minecraft nyári tábor a Kollaborban

Konyhanyelven angolul

Lenne kedvetek egy nyelvtanulással fűszerezett ízutazásra? Az idén egy olyan programot állítottam össze nektek, ahol az angol nyelvterületre barangolunk ételeken és szokásokon keresztül. Honnan ered a szendvics, mi történik a palacsinta napon, miért pont „forró kutya” és még annyi minden…  Ha sztárséfek nem is lesztek ez alatt a néhány nap alatt, de a családot elvarázsolhatjátok az angol konyha néhány klasszikus finomságával. Ha szeretitek a főzős kalandokat, itt a helyetek! J Gyertek!

Foglalkozásvezető: Malatyinszki Edit
 

Időpontok:

07.18. – 07.22. – Délután
07.25. – 07.29. – Délután 

Jelentkezés

Amennyiben jelenkezik valamelyik táborunkba, jelentkezési lapot kell kitölteni. Fontos, hogy kiskorú gyermek esetén a szülő töltse ki a jelentkezési lapot. 

Táborainkat idén is fél napos turnusokban szervezzük, minden tábor hétfőtől péntekig tart. El lehet jönni csak fél napra is egy táborba, vagy akár egész napra, két különböző táborba.

Egy 5 x fél napos tábor részvételi díja 20 000 Ft.

Kislétszámú csoportokat szervezünk, egy műhely 6-8 fős. 6 fő alatti jelentkezés esetén nem indítunk csoportot. Ilyen esetben a szülőkkel egyeztetünk arról, hogy átkerülhet-e a jelentkezés egy másik táborra.

A tábori helyeket érkezési sorrendben töltjük fel, ezért az ajánlatunkat csak a maximális létszám határáig tudjuk biztosítani. Ezért ne késlekedj, jelentkezz minél hamarabb az itt látható űrlap segítségével!

A táborra való jelentkezés folyamatos, értesítést küldünk minden jelentkezőnek a tábor indulásáról. 

———————————————————————————————-

Fizetési módok

– támogatásként (utalás; támogatói igazolást állítunk ki)

Alapítvány és támogatás

Az Életfa Kulturális Alapítvány természetes és jogi személyek támogatásaiból fedezi a nyári gyermektáborok, foglalkozások kiadásait. Az alapítvány közhasznú.

Az adományokat (az 1%-os felajánlásokon túl) javarészt táborozásra vagy foglalkozások tartására kérjük. Minden táborozó, résztvevő mögött áll adományozó, aki a támogatott(ak) nevesítése nélkül dönt arról, hogy hány diák részvételét szponzorálja. Testvérek, több turnust választók és beszervezők, valamint a bejáró táborozók kevesebb támogatással is érkezhetnek. A táborozás kizárólag a támogatás folyósítása után kezdhető meg.

A költség- és a támogatási összeg megállapításánál a tárgyévre vonatkozó 1 táborozás/1 turnus alapösszeg mérvadó. Sem a különleges napokhoz vagy időszakos akciókhoz, sem a last minute kezdeményezésekhez, sem a csoportos jelentkezésekhez, sem más, egyedi megállapodásokhoz köthető engedmények nem érvényesíthetők utólag, már megküldött, befogadott és kezelt jelentkezéseknél.

Minden utalásról ki KELL állítanunk támogatói igazolást. A támogatásokat a táborozók személyétől FÜGGETLENÜL fogadjuk. A támogató az utalásnál a KÖZLEMÉNY rovatban csak ennyit írjon: TÁMOGATÁS. Aki egyéb adatokat is megad, annak visszautaljuk a támogatói összeget. HIBÁS TÁMOGATÓI UTALÁS nyomán nem állíthatunk ki igazolást. A támogatási összegeket a jelentkezési lapon (vagy utólag) közölt információk alapján azonosítjuk. Minden támogatói igazolás letölthető az e-mailen érkező kóddal.

Változtatás joga

A támogatási összegek változtatásának és az aktuális turnusok megszervezéséhez és lebonyolításához elengedhetetlenül szükséges akciók időszakos kiírásának, illetve megújításának jogát egész évben fenntartjuk.

BANKI UTALÁS, TÁMOGATÁS
Minden táborozó mögött áll adományozó. A támogató az a természetes vagy jogi személy, aki a támogatást folyósítja. Kérjük, hogy a banki utalás KÖZLEMÉNY rubrikájába ne kerüljenek specifikus adatok (név, turnus stb.), csupán ennyi: TÁMOGATÁS.
A jelentkezési lap adatait használva beazonosítható a támogatás. A támogatói igazolás a jelentkezési lapról letölthető, miután elvégeztük a szükséges adminisztrációt.

A szolgáltatás igénybevételénél a befizetés nyomán e-számlát állítunk ki, amelyet az adminisztráció elvégzése után megküldünk e-mailen.

VÁLLALATI VAGY CSOPORTOS SZERVEZÉS

Akinek a táborozását a szülő munkaadója vagy egy csoport szervezője fizeti, az támogatói adatokat NE adjon meg. A dokumentációt közvetlenül a vállalatvezetéssel, illetve a kapcsolattartóval intézzük.
UTALÁSHOZ, FIZETÉSHEZ, TÁMOGATÁSHOZ

Életfa Kulturális Alapítvány

Takarékbank 53200118-10000032
Közlemény: TÁMOGATÁS

 

 

advanced-floating-content-close-btn