kollabor körök

Gyere és fedezd fel velünk a világot a KOLLABOR KÖRökön keresztül.

Mik azok a KÖRök?

5 héten keresztül heti 1 alkalommal jön össze 1 KÖR, akik azonos érdeklődéssel és tudásvággyal rendelkeznek. 5 hét után pedig teljesen új KÖRök képződnek, folytathatod új KÖRben, más KÖR vezetőnél, de maradhatsz az eddiginél is és magasabb szintre emelheted a tudásod az adott témában.

A fejlődés és felfedezés csak rajtad áll. Miben vagyunk mások?

Nálunk tapasztalati úton tanulhatsz, mindent kipróbálhatsz! Amit létrehozol, az valódi érték. Legyen az akár egy fából készült füzet, egy babfasírt vagy mini videójáték.

Következő KÖR kezdés: 2022. május 2-ai hét

01

Kézmíves Videójáték-hegesztő

Videójátékot készíteni könnyebb, mint gondolnád. Lehet, hogy a grafikája kicsi béna lesz, a hangeffekteket úgy fogjuk összelopkodni hozzá az Internetről és lesz benne néhány bug, de játszható lesz, a készítése során pedig rengeteget tanulhatsz a műfajról.

A részvétel előképzettséget nem igényel, de ha használtál már rajzolóprogramot, netán programoztál is egy kicsit, előnnyel indulsz.

Foglalkozásvezető: Fodor Bence – programozó
Létszám: 6-8 fő/turnus
Életkor: 5. osztályos kortól

02

DIY - alapanyagból termék

Fa – bőr – papír

Csináljunk együtt ezekből az alapanyagokból olyan hasznos termékeket, amelyeket a saját ízlésedre szabhatsz, és minden nap tudsz majd használni. Nálunk elengedheted a kreativitásod, és közben megtanulod a szerkesztő program alapjait és a lézervágó használatát.

Foglalkozásvezetők: Egeresi Enikő és Szentesi Nóra
Létszám: 6-10 fő/turnus
Életkor: 5. osztályos kortól

03

Tányéron az egészség

Érdekel a főzés és az egészséges táplálkozás? Szívesen megtanulnád, hogyan főzz finom és egészséges ételeket? A foglalkozások során konyhai alaptechnikákat tanulunk, megismerkedünk az alapanyagok tulajdonságaival, a szervezetünk működésének alapjaival és hogy milyen tápanyagokra van szükségünk. Mindezt kreatívan és érdekesen. Egyszóval megtanuljuk mit miért és hogyan.

Foglalkozásvezető: Flender Fanni dietetikus
Létszám: 4-7 fő/turnus
Életkor: 5. osztályos kortól

04

Nyomtatott város

3D nyomtatás alapjaival kezdve megismerkedünk a 3D nyomtató működésével, 3D tervezéssel, nyomtatással. Ezen felül pedig a feladatunk nem más lesz, mint egy 3D-s makettváros létrehozása közösen. Szerinted mi kell egy város működéséhez?

Foglalkozásvezető: Koszecz Atilla
Létszám: 6-8 fő/turnus
Életkor: 5. osztályos kortól

05

Felfedező kör

Mindegyik téma érdekel? 

Próbáld ki a Felfedező KÖR-t, ahol minden alkalommal egy-egy témába nyerhetsz bepillantást!

Foglalkozásvezető: Egeresi Enikő, Szentesi Nóra, Flender Fanni, Fodor Bence, Koszecz Atilla
Létszám: 4-7 fő/turnus
Életkor: 5. osztályos kortól

06

KÖRforgás

A mai felgyorsult világban, az emberek jelentős hányadának az a lényeg, hogy övé legyen a szebb és jobb tárgy, minél jobban kiélhesse birtoklási vágyát. Figyelünk még egyáltalán másra?

Foglalkozások célja, hogy mind elméletben mind gyakorlatban egy új szemlélet módot kaphassanak a résztvevők, megtanulják, hogy gyakorlatban mit tehetünk a környezetünk megóvása érdekében.

Foglalkozásvezető: Egeresi Enikő
Létszám: 6-8 fő/turnus
Életkor: 5. osztályos kortól

Jelentkezési lap körre