Barion Pixel

KOLLABOR verseny

 

A KOLLABOR Természettudományos Élményközpont 2020 májusától online vetélkedőt hirdet azoknak a diákoknak, akik mindig kíváncsiak és szeretnek felfedezve tanulni.

Kiknek ajánljuk?

Minden általános és középiskolásnak, különösen akkor, ha szereted a kihívásokat, a felfedezést és ha érdekel a természet és a tudomány világa, ezen felül szeretnél nyerni a KOLLABOR Természettudományos Élményközpont értékes nyereményeiből.

Beküldési határidő: 2020.  június 12. péntek 18 óra. 

 

Ha 80% felett kitöltöd a verseny feladatlapját, akkor nyári tábort adunk ajándékba!  

Minél hamarabb kitöltöd hibátlanul a feladatlapot, annál nagyobb az esélyed, hogy akkor és abba a táborba mehetsz, ahova a legjobban szeretnél. Plusz készülünk még egyéb értékes nyereményekkel is! 

A verseny menete

A vetélkedő többfordulós lehet. Te döntesz, hogy nyertes pályamunka esetén elviszed az első fordulós nyereményed, vagy élsz a lehetőséggel, emeled a tétet és továbbmész a második fordulóba, ahol akár duplázhatod is a nyereményedet. 

A vetélkedő legfontosabb célja, hogy keress, kutass, legyél felfedező

Ehhez pedig minden segítséget megadunk!

Szeretél résztvenni a versenyben? Akkor először jelentkezz! Regisztráció után pedig kattints az életkorodnak megfelelő feladatlapra.

Az eredményről e-mail-ben fogunk értesíteni! Ha Gmail-t használsz, akkor ellenőrizd a “Promóciók” fület is és ha oda érkezik a levél, akkor azt húzd át az “Elsődleges” fülre!  

 

Feladatlap 3-4. osztályosoknak

Feladatlap 5-6. osztályosoknak

Feladatlap 7-8. osztályosoknak

Feladatlap 9-12. osztályosoknak

advanced-floating-content-close-btn