Barion Pixel

Koszecz Sándor

Ki vagyok?

Az Életfa Kulturális Alapítványt, a KOLLABOR projektet, civil szervezeteket és vállalkozást vezetek. Vallom, hogy nem csak a terméket vagy szolgáltatást, de a folyamatokat és az embert is fejleszteni kell.

Mottóm

Buzz Lightyear: „Együtt a végtelenbe, és tovább!”

Mit csinálok?

Szervezem és vezetem az alapítvány munkáját és kiemelt projektünket az EFOP-3.3.6-17-2017-00021 jelű, az Ember és Környezete Természettudományos Élményközpont kialakítása Békéscsabán projektet.

Mi motivál a KOLLABOR-ban?

Röviden: minden. Hosszabban: a kialakított természettudományos élményközpont nemcsak a gyerekek és fiatalok alkotó- és élménypedagógiai központja, hanem az új gondolatok, innovációk megjelenésének és megvalósulásának lehetősége. A XXI. század elején eddig nem látott kihívások előtt állunk. Az exponenciális változásokhoz nem tudunk alkalmazkodni hagyományos eszközökkel. Meg kell újulnunk gondolatokban és tettekben. Mindezt úgy, hogy kulturális alapunkat sem felejthetjük el. A KOLLABOR egy nagy kísérlet, egy álomprojekt arra, hogy tudunk-e vidéken úgy együtt lépni a globális trendekkel, hogy közben a helyi identitásunkat is megőrizzük.