Barion Pixel

Milyen eszközökkel fejlesztheted az egyensúlyozásod?

Érdemes az alábbi eszközöket kipróbálnod, akár nálunk a KOLLABOR-ban is!

 

Egyensúly párna:

Az egyensúly párna sima és tüskés formájának köszönhetően változatos edzésre ad lehetőséget. Nagyszerű eszköz egyensúlyunk koordinálására. A székre helyezve a levegővel telt, domború párna a gerincet folyamatosan helyes testtartásra ösztönzi. Hát- és derékfájás enyhítésére is kitűnő eszközként szolgál. Ajánlott otthoni és edzőtermi használatra egyaránt. Akár irodába vagy az iskolába is magunkkal vihetjük.

Egyensúlyozó korong:

Az egyensúly fejlesztését és a testépítést segíti A körkörös kialakításnak köszönhetően súlyunk hatására az adott irányba billen, így elősegíti a tökéletes egyensúlyérzék elérését, testünk koordinálását és a mozgékonyságot. Tökéletes lakásba, otthoni edzésekhez vagy edzőtermi használatára.

Egyensúly labda:

Az egyensúlyérzék, ügyesség, mozgáskoordináció, állóképesség és a testtudat fejlesztésére is alkalmas. Mindezen felül fejleszti a mélyizmokat, javítja a reakcióidőt.  A labdával számtalan edzésmódszer kipróbálható és variálható. Növeli az ízületi stabilitást, így a későbbi sérülések megelőzésére kiválóan használható. Térd, boka rehabilitációban is segítséget nyújt. A kötelek, fogantyúk segítségével hatékonyan lehet edzeni a vállakat és a karokat instabil környezetben.