Barion Pixel

Startupok kihívásai – az első évek próbatételei

Ha valamit el akarsz indítani, meg akarsz valósítani, akkor a valóság csak nagyon ritkán lesz olyan, mint az elképzelés. A valósággal való találkozás mindig kijózanító. Igazi értéket azonban csak azok képesek teremteni, akik ezt a feszültségét fel tudják oldani. Ehhez szembe kell nézni a kihívásokkal és a lehúzó erőket inspiráló erővé kell alakítani. Ebben a legtöbb segítséget a startup módszertan jelentheti neked. Érdekel? Tarts velünk!

Balogh Petya előadásával indítjuk a Startup Békéscsaba 2021. évi előadássorozát. Petya az egyik legismertebb hazai angyalbeketető, akit nemcsak a Cápák között műsorból ismerhettek, hiszen ő az egyik legaktívabb startup szakember, aki nagyon aktívan segíti az innovatív vállalkozásokat.
Előadásunkat startuppereknek, leendő startuppereknek és cégvezetőknek ajánljuk, akiket érdekel, hogy mit tanulhatnak a startupok világából, milyen kihívások, próbatételek várnak rá az első évek során?
Cégvezetőknek a startup kultúra az innovációs módszertan gyakorlati alkalmazása miatt lehet fontos és érdekes az előadás.
Ötletgazdáknak, induló vállalkozásoknak pedig segít felkészülni. Megmutatja azt, hogy a siker mögött kemény munka és gyakran hullámvasút várja a lelkes innovátort. A próbatételek ugyanis mindig a gyenge pontokon támadnak. A fejlesztés/fejlődés első szakaszában tehát éppen azok a gyenge pontok mutatkoznak meg, amelyek meghaladása a siker feltételei.
 
Petya az előadásában számos példával, szemléletesen mutatja be, hogy a nehézségek, kihívások ellenére ha tanulni tudunk a hibáinkból, akkor nemcsak egy startup cégben lesz nagy fejlődési potenciál, de azokban is, akik mindezt megvalósítják. Hiszen a startupper egyrészt az a személy, aki többet van arcon, mint talpon, de ugyanakkor az a személy is, aki a lehetetlent is képes megvalósítani, mert nem szóltak neki, hogy az lehetetlen. Hogy hogyan valósították meg Petyáék ezt a lehetetlent és hogyan tudtak ezáltal a világon egyedülálló megoldást fejleszteni, megtudhatod az előadásból. 
 
 

Ide is feliratkozhatsz, ez a KOLLABOR YouTube csatornája: https://www.youtube.com/watch?v=nw6xXju4Ll4&t=5718s
Hamarosan folytatjuk rendezvényeinket, addig is iratkozzatok fel hírlevelünkre és kövessetek minket a közösségi médiában. Te nem fogsz lemaradni, mi pedig nem fogunk azon görcsölni, hogy megtaláljunk téged. 🙂 
 
 
 
 
A rendezvény a KOLLABOR és az INPUT Program közös rendezvényeként valósult meg. 
advanced-floating-content-close-btn