Barion Pixel

TechLab – Design Terminal – Nemzeti Agrárkamara…

A KOLLABOR-ban a gyerekek oktatása mellett fontosnak tartjuk a természettudományokra épülő innovációk megvalósítását. Akár gyerekekről, akár felnőttekről van szó, mindig azt mondjuk, hogy “valós dolgokat hozunk létre valós eszközökkel”. Azok a technológiák, amelyek a fiatalok XIX. századi képzését segítik, alkalmasak arra is, hogy valódi innovációk alapjai legyenek. Az így megvalósuló fejlesztés példát, jövőképet nyújt a következő generáció számára. Ez a gondolat volt az egyik motivációja annak, hogy pályázatot nyújtottunk be a Nemzeti Agrárkamara TechLab programjára.

A szenzortechnológiára épülő fejlesztés elnyerte a szervezők elismerését és meghívást kaptunk a mentorprogramba. Így most hétről-hétre dolgozunk egy olyan szenzortechnológián, amely kis- és nagyvállalatoknak nyújt segítséget abban, hogy megtermelt értékeiket biztonságban tudják. A szenzoros mérések adatai pedig segítenek a hatékony döntéshozásban is.

One pagerünk, vagyis fejlesztésünk egy oldalas összefoglalója:

A KOLLABOR kiemelten fontosnak tartja a gyerekek és fiatalok természettudományos oktatását, nevelését. Ugyanakkor fotnosnak tarjuk azt is, hogy a lehetőségeket felfedező csillogó szemű anyukák és apukák is megtalálják azokat az inspirációkat, amelyek segítenek az értéketeremtő képesség fejlesztésében.

Igazából egy célunk van, az értékteremtés. Minden erőforrásunk eszköz ahhoz, hogy ezt a célt elérjük.

advanced-floating-content-close-btn