Barion Pixel

Teljesedj ki – új lehetőségek a virtuális világban

Partnerünk a Fenntartható Térségért Alapítvány (FETA) GINOP-3.3.3-17-2019-00150 számú, „Teljesedj ki – új lehetőségek a virtuális világban” című projektjével támogatást nyert el a digitális írástudás fejlesztésére. A projekt keretén belül az alapítvány a békési és szarvasi járás 9 településén élők részére, (5000 fő alatti települések) digitális tudást és digitális eszközöket népszerűsítő kampányt biztosít. Az alapítvány a projekt által motiválni kívánja a térségben élőket a digitális készségek elsajátítására.

A projekt keretében az alapítvány minden településen elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tart a helyi lakosok számára díjmentesen. A rendezvényeken olyan mindennapi témákat dolgoznak fel, mint például az internetes biztonság, a közösségi oldalak használata, az internetes vásárlás, az ügyfélkapu használata.

A projekt által érintett települések: Tarhos, Bélmegyer, Kamut, Murony, Köröstarcsa, Békésszentandrás, Kardos, Csabacsűd, Örménykút.

Az alkalmakról a pontos részleteket a https://www.facebook.com/teljesedjki/ oldalon naprakészen olvashatnak a jelentkezők, vagy érdeklődhetnek a következő telefonszámon: +3630/6541686.

Várjuk azon intézmények, civil szervezetek, közösségek jelentkezését a fenti településekről, akik szeretnék igénybe venni a szolgáltatást, szívesen fogadják az ingyenes programokat.